Skip to main content

Leervarianten & Tarieven

*Elke variant is inclusief een door Geert Bettinger gesigneerd exemplaar van het boek. Bij grotere afnames maken wij een aparte afspraak over de aanlevering.

ONLINE ZELFSTUDIE MET BEHULP VAN DE TRAINING APP

Je gaat geheel zelfstandig leren. Je wordt daarbij ondersteund door de documentatie en begeleidende video’s in de training app.
Na inschrijving krijg je binnen 24 uur toegang tot de app en kun je zelfstandig en in je eigen tempo de training doorlopen.

WEBINAR + ONLINE ZELFSTUDIE VIA DE TRAINING APP

Ook hier ga je zelfstandig leren door middel van de documentatie en begeleidende video’s die je via de training app krijgt aangeboden. Na inschrijving krijg je toegang tot de app en kun je in je eigen tempo de online training volgen.

Na het volledig afronden van de training volgt het webinar. Je krijgt tijdens de trainingstijd een e-mail met minimaal 2 datums waaruit je kunt kiezen. Schrijf je een groep in, dan kan er een apart webinar afgesproken worden. Je e-mailadres is jouw unieke toegangsticket.

Een webinar duurt ongeveer anderhalf uur waarbij Geert eerst uitleg geeft over zijn visie plus een algemene toelichting op de training geeft. Het webinar zorgt voor de verdieping en is casuïstiek en is er voldoende tijd voor vragen.

Geert vertelt zelf over wat je kunt verwachten tijdens een webinar of seminar.

LIVE SEMINAR BINNEN EIGEN ORGANISATIE

Voor organisaties bestaat de mogelijkheid om Geert Bettinger een seminar te laten verzorgen binnen de eigen organisatie. Een seminar duurt één dagdeel.

Er zal op een interactieve wijze en aan de hand van meerdere casussen inzichten gegeven worden over het gedrag van zorgafhankelijke cliënten.

Deelnemers doorlopen eerst de online training via de training app. Na afronding hiervan kan deelgenomen worden aan het seminar. Dit seminar is praktijkgericht.

Een seminar zal altijd in onderling overleg gepland en begeleid worden. Wij dragen daarbij ook zorg voor de administratieve verwerking van de deelnemers.

ACCREDITATIE

Indien van toepassing zullen wij ook ondersteunen bij het aanvragen van een accreditatie, zodat de deelnemers door deze training ook studiepunten kunnen halen.

TARIEVEN

De vermelde kosten zijn exclusief 21% btw.

Online Zelfstudie

€115,-

Inclusief gesigneerd boek

 • Inclusief de persoonlijke training app
 • Maatwerk mogelijk bij meer dan 20 gelijktijdige afnames 

Inschrijven

Webinar + Zelfstudie

€395,-

Inclusief gesigneerd boek

 • Inclusief de persoonlijke training app
 • Inclusief afsluitend webinar van 1,5 uur
  door Geert Bettinger
 • Maximaal 10 deelnemers per webinar
 • Maatwerk mogelijk bij meer dan 10 gelijktijdige afnames 

Neem contact op

 

Seminar op uw locatie

op aanvraag

 • Klassikale sessie binnen uw eigen organisatie door Geert Bettinger
 • Inclusief de persoonlijke training app voor elke deelnemer
 • Inclusief gesigneerd boek voor elke deelnemer

Informatie...